Flishugging

51 21 26 65

Gratis Befaring

Gratis Befaring

Email Oss

Send Oss En Epost

Flishugging I Stavanger Og Sandnes

Ønsker du å bli kvitt trær, grener, busker eller annet trevirke?

Å kutte, kløyve og transportere dette kan kan være mye arbeid og det kan ta lang tid.

Hva om vi freste alt til små trefliser som er enkle å håndtere?

Med vår flishugger kan vi frese alle typer tresorter og til og med hele trær til trefliser. Det går veldig raskt, og treflisene er ypperlige som organisk dekkbark. 👍

Og vi gjør jobben:

Sikkert

Korrekt

Raskt

Og til den beste prisen

Kontakt oss så avtaler vi en tid for en uforpliktende befaring for å se på jobben. Denne befaringen er helt kostnadsfri for deg. 👍

51 21 26 65

Gratis Befaring

Gratis Befaring

Email Oss

Send Oss En Epost

Billigst Flishugging I Stavanger

Hvorfor Flishugge Trær Og Grener Til Treflis?

Flishugging av trær og grener kan være et godt valg hvis du ønsker å kvitte deg med trevirke. Her er de vanligste grunnene til at våre kunder velger flishugging:

Etter at man har felt et tre, så vil mange hugge det opp til fyringsved. Men hvis man bare ønsker å bli kvitt det på en enkel og kjapp måte, så kan flishugging være et bra alternativ. Med en flishugger, så kan vi frese alt til treflis enkelt og hurtig. 

Etter at man har beskjært trær, hekker, busker, etc., så vil man normalt ha masse grener og trevirke liggende på bakken. Hvis man vil bli kvitt dette, så er ofte den raskeste og mest økonomiske løsningen å flishugge dette til trefliser.

Tidligere var det vanlig å brenne slikt trevirke. Men det er ikke veldig miljøvennlig og det finnes også regler mot dette. Flishugging er et godt alternativ.

Treflis er også utmerket som organisk dekkbark for blomsterbed, skråninger, osv. Det kan hindre vekst av ugress, holde jorden fuktig og stabilisere jordtemperaturen. Dekkbark kan være kostbart, så ved å bruke treflis fra flishugging, kan du spare penger.

Treflis kan også brukes som dekke for stier og små gangveier.

Treflis egner seg også utmerket for fyring.

I noen tilfeller kan du også selge treflis til selskaper som produserer presset tre eller biodrivstoff.

Treflising I Stavanger

Hvordan Kan Vi Hjelpe Deg Med Treflising I Stavanger?

For å forstå akkurat hva du trenger hjelp med, så er det best at vi kommer ut på en befaring.

Denne befaringen er helt uforpliktende og den koster deg ingenting. Vi kommer ut helt gratis.

Hvis du ønsker en gratis befaring, bruk knappen under der det står ‘Gratis Befaring’. Det tar deg kun 20 sekunder å fylle ut og sende inn. Når vi mottar denne meldingen, så kontakter vi deg for å avtale et passende tidspunkt for en befaring. 👍

51 21 26 65

Gratis Befaring

Gratis Befaring

Email Oss

Send Oss En Epost

Etter at vi har sett på trevirket du vil ha flishugget og forstått omfanget av arbeidet, vil vi gi deg et skriftlig tilbud. Dette vil inneholde informasjon om kostnaden for å utføre arbeidet, hvor lang tid det vil ta og alle andre nødvendige detaljer. Vanligvis kan vi starte arbeidet innen noen få dager.

Du kan velge om du vil beholde treflisen eller om du vil at vi skal ta den med oss. Bare si ifra om hva du ønsker, så gjør vi akkurat slik du vil.

Vårt mål er å gjennomføre arbeidet på en så trygg, profesjonell, effektiv og kostnadseffektiv måte for deg som mulig. Vi vil at du skal bli meget fornøyd med resultatet, og derfor også vurdere å kontakte oss igjen for fremtidige prosjekter. 👍

Flishugging Av Grener I Stavanger

Hvordan Utfører Vi Flishugging?

Når vi flishugger trevirke, bruker vi en spesiell maskin kalt en flishugger. Dette er en meget kraftig maskin som kan frese alle typer trevirke til små trefliser.

Enkelt fortalt, så mater vi trevirket inn i den ene enden av maskinen. Inne i flishuggeren er det kraftige fresehjul av stål som roterer med høy hastighet. Disse fresehjulene maler trevirket til små trebiter ved å kutte og knuse treet.

Så sender flishuggeren treflisene ut den andre enden av maskinen hvor de vanligvis blir samlet opp i en beholder.

Vi kan normalt justere størrelsen på treflisene ved å endre innstillingene på maskinen. Vanligvis er treflisene mellom 2-5 cm i lengde, men vi kan variere dette avhengig av dine ønsker og formålet med flishuggingen.

Hvor Mye Koster Flishugging I Stavanger?

Kostnaden for flishugging avhenger hovedsaklig av mengden trevirke du vil ha frest.

Noen tretyper kan også være dyrere å flishugge enn andre. Hardere tresorter kan for eksempel kreve mer kraft og kan slite mer på flishuggeren, noe som kan påvirke prisen.

At vi har grei tilgangen til trevirket er også viktig, da det kan ha innvirkning på hvor mye tid og ressurser som trengs for å utføre jobben.

Basert på disse faktorene, så vil dette være prisene våre for flishugging:

Rimelig Flishugging I Stavanger
Tresort Og Mengde Pris (Kr)
50 kubikkfot grener 2000 – 3000
100 kubikkfot grener 4000 – 5000
7 meter høyt furutre 3000 – 4000
15 meter høyt furutre 5500 – 6500
7 meter høyt eiketre 5000 – 6000
15 meter høyt eiketre 7000 – 8000

Men selv om prisene vanligvis vil være som i tabellen over, så kan det være spesielle omstendigheter knyttet til din jobb som kan påvirke prisen. Det kan føre til at kostnaden for ditt oppdrag kan bli enten lavere eller høyere enn anntatt.

For eksempel kan prisen øke hvis trevirket er plassert i et utilgjengelig område eller hvis det kreves spesielle forholdsregler for å utføre jobben. Prisene som er oppgitt ovenfor er derfor ment å være veiledende.

For å kunne gi deg en nøyaktig pris for oppdraget, er det viktig at vi kommer på befaring for å vurdere trevirket som skal flishugges. Befaringen gir oss mulighet til å se på trevirket, vurdere tilgangen og å identifisere eventuelle utfordringer eller spesielle krav.

Befaringen er helt gratis for deg og også helt uforpliktende. Etter befaringen vil gi deg en presis pris for oppdraget. 👍

Kontakt oss her hvis du ønsker en gratis befaring.

51 21 26 65

Gratis Befaring

Gratis Befaring

Email Oss

Send Oss En Epost

Vi Setter Alltid Sikkerheten Først

Sikkerhet er vår høyeste prioritet når vi driver med flishugging. En flishugger er en kraftig maskin som freser alt den blir matet med, så det er viktig å gjøre dette på en riktig og kontrollert måte.

Før vi starter med flishugging, vil vi nøye vurdere trevirket som skal freses for å prøve å avdekke eventuelle faremomenter. Vi bruker også sikre arbeidsmetoder for å frese trevirket forsiktig og redusere faremomentene så mye som mulig.

Alle våre arbeidere har ansvarsforsikring og personskadeforsikring, og benytter nødvendig sikkerhetsutstyr når de utfører oppdrag. Vi benytter oss også av sikker jobbanalyse for å kartlegge risiko og ivareta sikkerheten under utførelsen av oppdragene.

Du finner mer informasjon om flishugging i Stavanger på vår Google side.