Pris Flishugging

51 21 26 65
Gratis Befaring
Gratis Befaring

Email Oss

Send Oss En Epost

Hvor Mye Koster Flishugging I Stavanger?

Det er vanligvis tre faktorer som vil bestemme kostnaden for flishugging av trevirke:

Hvilke mengder trevirke ønsker du å flishugge? Jo mer trevirke du vil flishugge, jo høyere blir vanligvis kostnaden.

Hva slags trevirke ønsker du å flishugge? Små grener, busker og hekker er enkelt a prosessere for en flishugger. Men ønsker du å flishugge store grener eller hele trær, så vil noen harde tresorter (bøk og lønn for eksempel) ofte ha en noe høyere kostnad. 

Har vi grei tilgang med flishuggeren vår? Hvis vi har enkel adgang til trevirket, så gjør det jobben enklere og raskere, og dette vil hjelpe med å holde kostnaden nede.

Avhengig av disse faktorene, så vil dette være prisene våre for flishugging:

Best Pris Flishugging Stavanger
Tresort Og Mengde Kostnad
50 kubikkfot grener Kr 2,000 – 3,000
100 kubikkfot grener Kr 4,000 – 5,000
7 meter høyt furutre Kr 3,000 – 4,000
15 meter høyt furutre Kr 5,500 – 6,500
7 meter høyt eiketre Kr 5,000 – 6,000 
15 meter høyt eiketre Kr 7,000 – 8,000

Men vi vil gjerne presisere at disse prisene er ment å være veiledende, og at kostnaden for jobben din kan bli forskjellig fra prisene ovenfor. Grunnen er at det kan være spesielle omstendighetene ved jobben din som kan gjøre kostnaden enten lavere eller høyere.

For å gi deg en eksakt kostnad for arbeidet du vil ha utført, så trenger vi å komme på befaring for å ta en titt på trevirket du vil ha frest.

Etter at vi har vært på befaring og sett på hva du trenger hjelp med, vil vi gi deg et skriftlig pristilbud. Dette vil fortelle deg hva det vil koste å utføre arbeidet, og gi deg en beskrivelse av arbeidet som skal utføres. Vi vil også inkludere andre detaljer slik som tidsrammer og annet som er relevant for oppdraget.

Dette pristilbudet vil gi deg informasjon angående hva som vil bli utført når, hvordan og til hvilken pris. Basert på dette, kan du ta en velinformert avgjørelse om du ønsker at vi skal gjøre jobben eller ikke. Det er ingen forpliktelse til å ansette oss hvis du ikke vil at vi skal gjøre jobben.

Hvis du vil at vi skal komme på en uforpliktende og gratis befaring, kontakt oss her. Vi avtaler da et tidspunkt som passer for begge parter. 👍

51 21 26 65

Gratis Befaring

Gratis Befaring

Email Oss

Send Oss En Epost

Og hvis du ønsker å lese mer om hvordan vi utfører flishugging, hva slags maskiner og verktøy vi bruker, vårt fokus på sikkerhet (og mer), så finner du mer info på vår nettside som er dedikert til  flishugging i Stavanger.

Og du finner mer informasjon om priser for flishugging i Stavanger på vår Google side.