Pris Stubbefresing

51 21 26 65
Gratis Befaring
Gratis Befaring

Email Oss

Send Oss En Epost

Hva Koster Stubbefresing I Stavanger Og Sandnes?

Prisen for fresing av en trestubbe i Stavanger vil i hovedsak avhenge av disse faktorene: 

Størrelse på stubben: Å fjerne en stor trestubbe krever vanligvis mer tid og arbeid enn å fjerne en mindre en, noe som vanligvis resulterer i høyere kostnader.

Tilgang med stubbefreser: For å fjerne trestubben ved hjelp av stubbefreseren vår, må vi ha tilgang til stubben. Grei tilgang vil hjelpe med å holde kostnaden nede.

Stubbens tilstand: En eldre eller råtten trestubbe er ofte mykere og derfor enklere å frese med en stubbefreser. Dette kan føre til en reduksjon i kostnaden.

Jord kvalitet: Når vi freser en trestubbe, så vil alltid noe jord bli dratt inn i freseren. Hvis jorden inneholder mye steiner, kan dette øke slitasjen på fresehjulet til stubbefreseren. Dette kan øke kostnaden noe.

Tretype: En tresort som gran er mykere enn bjørk og eik. Det er vanligvis enklere å frese myke tretyper, noe som kan resultere i lavere kostnader.

Røtter: Hvis du ønsker, så kan vi også fjerne de største røttene. Men dette vil kreve mer arbeid, noe som vil resultere i høyere kostnader.

Fylling: Etter at vi har frest vekk trestubben, så vil det være et hull der stubben en gang stod. Vanligvis fyller vi hullet med trefliser fra roten, med et lag av jord på toppen. Hvis du ønsker en annen type fylling, eller annet etterarbeid, så er det bare å si ifra. Dette kan imidlertid påvirke kostnaden.

Best Pris Stubbefresing I Stavanger

Avhengig av disse faktorene kan prisen variere noe, men dette er våre veiledende priser for stubbefresing:

Diameter Pris
Opp til 20 cm 2500
21 – 30 cm 3000
31 – 40 cm 3500
41 – 50 cm 4000
51 – 60 cm 4500
61 – 70 cm 5000
71 – 80 cm 5500
81 – 90 cm 6000
91 – 100 cm 6500
101 – 110 cm 7000
111 – 120 cm 7500

Men det er viktig å presisere at kostnaden for jobben kan bli forskjellig fra det som er gitt over. Det kan være spesielle omstendigheter som kan påvirke prisen. Derfor er kostnaden ovenfor ment å være veiledende.

For å gi deg en nøyaktig pris for stubbefresingen, er det nødvendig at vi kommer på befaring for å vurdere stubben eller stubbene du ønsker fjernet.

Etter at vi har vært på befaring og forstått omfanget av jobben, vil vi gi deg et detaljert skriftlig pristilbud. Dette tilbudet vil inneholde en oversikt over kostnaden, samt en beskrivelse av arbeidet som skal utføres. Vi vil også inkludere andre opplysninger slik som tidsrammer og annet som er relevant for jobben.

Dette vil gi deg en full oversikt over hva som vil bli levert, slik at du kan ta en velinformert avgjørelse om du vil velge oss som din leverandør.

Kontakt oss her, så finner vi et passende tidspunkt for en befaring. Denne befaringen er helt uforpliktende og 100% kostnadsfri for deg. 👍

51 21 26 65

Gratis Befaring

Gratis Befaring

Email Oss

Send Oss En Epost

Og hvis du vil at vi skal hjelpe deg med å frese mer enn en stubbe, vil vi tilby deg en kvantumsrabatt. 👍

Hvis du vil vite mer om hvordan vi gjør en stubbefresing, hva slags maskiner vi bruker, vårt fokus på trygghet (og mer), så finner du mer info på siden som er dedikert til stubbefresing i Stavanger.

Og du finner mer informasjon om priser for stubbefresing i Stavanger på vår Google side.