Pris Tomterydding

51 21 26 65
Gratis Befaring

Gratis Befaring

Email Oss

Send Oss En Epost

Hvor Mye Koster Tomterydding I Stavanger Og Sandnes?

Kostnaden for tomterydding vil avhenge av fire viktige faktorer:

Arbeidsmengden: Kostnaden for tomterydding vil hovedsakelig avhenge av hvor mye arbeid som skal gjøres. Det vil for eksempel vanligvis koste mer å klarere 2,000 kvadratmeter, enn det vil koste å klarere 500 kvadratmeter. 

Terreng: Hvis vi skal rydde en tomt i relativt bratt terreng med mye fjell og stein, så vil det vanligvis være krevende. Men hvis terrenget er relativt flatt, så vil det normalt gå raskere og kostnaden vil normal også holdes nede.

Avfallsmengde: Vi prøver å resirkulere og gjenbruke så mye som mulig av trevirket, jord og annet fra tomteryddingen som mulig. Vårt mål er å gjøre arbeidet så miljøvennlig som vi kan. Men i enkelte tilfeller så må noe avfall deponeres. Deponering av avfall vil normalt øke kostnaden avhengig av mengde.

Spesialbehandling av avfall: Det hender at en tomt kan inneholde spesialavfall (en oljetank for eksempel). Hvis det finnes avfall som må spesialbehandles, vil dette vanligvis påvirke kostnaden.

Avhengig av disse faktorene, så vil det vanligvis koste fra Kr. 250 til 400 per kvadratmeter å rydde en tomt i Stavanger eller Sandnes.

Beste Pris Tomterydding Stavanger

Selv om kostnaden vanligvis vil være kr 250 til kr 400 per m2, så kan det også være omstendigheter ved arbeidet du vil ha utført som kan føre til en forskjellig pris. Derfor er kostnaden over ment å være veiledende.

For å gi deg en eksakt pris for oppdraget, så trenger vi å komme på befaring.

Etter at vi har vært på befaring og forstått hva du trenger hjelp med, vil vi gi deg et skriftlig pristilbud. Dette vil spesifisere kostnaden å utføre arbeidet, det vil beskrive arbeidet som skal utføres, når det skal gjøres, og andre relevante detaljer.

Dette pristilbudet vil informere deg om hva som vil bli utført når, hvordan og til hvilken pris. Basert på dette, kan du ta en velinformert avgjørelse om du ønsker at vi skal utføre oppdraget eller ikke. Om du ikke skulle være fornøyd med tilbudet, så er det ingen forpliktelse til å ansette oss.

Hvis du vil at vi skal komme på en befaring, kontakt oss her. Vi avtaler da et tidspunkt som passer for begge parter. Denne befaringen er helt uforpliktende og gratis. 👍

51 21 26 65

Gratis Befaring

Gratis Befaring

Email Oss

Send Oss En Epost

Og hvis du vil lese mer om hvordan vi kan hjelpe deg med tomterydding, hvordan vi gjør det, vårt fokus på trygghet (og mer), så finner du mer info på vår side som er dedikert til tomterydding i Stavanger.

Og du finner mer informasjon om priser for tomterydding i Stavanger på vår Google side.