Pris  Trefelling

51 21 26 65

Gratis Befaring

Gratis Befaring

Email Oss

Send Oss En Epost

Hvor Mye Koster Trefelling I Stavanger

Og Sandnes?

Kostnaden for trefelling avhenger av fire viktige faktorer:

Størrelsen på treet: Å felle et stort tre vil vanligvis kreve mer arbeid og sikkerhet enn å felle et mindre tre. Dette vil normalt øke kostnaden.

Tilgangen til treet: Enkel tilgang til treet for personer og utstyr vil gjøre jobben enklere og resultere i en lavere kostnad.

Type trefelling: En rett trefelling vil som regel være billigere enn en seksjonsfelling der vi må ‘demontere’ treet i seksjoner.

Hva gjør vi med treet etter at det er felt: Vi kan fjerne alt slik at bare stubben er igjen, vi kan kappe det opp i mindre seksjoner, eller vi kan la det være. Vi gjør akkurat som du ønsker. 👍

Best Pris Trefelling I Stavanger

Avhengig av disse 4 faktorene, så er dette prisene våre for trefelling i Stavanger:

Trestørrelse Pris (Kr)
Opptil 5 meter 1000 – 4000
5 – 10 meter 1500 – 7000
10 – 15 meter 2500 – 9000
15 – 20 meter 4000 – 11000
20 – 25 meter 6000 – 15000
Over 25 meter 8000 – 20000

Selv om kostnaden vanligvis vil være som i tabellen over, så kan det også være omstendigheter ved jobben du vil ha utført som kan gjøre at prisen blir forskjellig fra tabellen over. Derfor er kostnadene over ment å være veiledende.

Kostnaden vil også avhenge av hva slags etterarbeid du ønsker:

Etter at vi har felt treet, så kan vi la det ligge slik at du kan gjøre slik du vil med det. Men vi kan også kutte det opp i mindre seksjoner om du ønsker (for eksempel ca 30 cm lange). Vi kan også ta hele treet med oss, slik at alt som blir igjen er trestubben. Vi kan også fjerne trestubben om det er ønskelig. Fortell oss hva du ønsker, så gjør vi akkurat slik du vil. 👍 

I enkelte tilfeller kan vi gi deg en pris for jobben hvis du sender oss bilder eller en video av treet og området rundt treet.

Men I andre tilfeller så er det nødvendig å komme på befaring for å vurdere jobben, for å kunne gi deg en nøyaktig pris.

Etter at vi har forstått oppdraget, vil vi gi deg deg et skriftlig pristilbud. Dette vil spesifisere vår pris for å utføre jobben, det vil beskrivelse arbeidet som skal utføres, når det skal skje, og andre viktige detaljer.

Dette pristilbudet vil fortelle deg hva som skal bli utført når, hvordan og til hvilken pris. Basert på dette pristilbudet (sammen med befaringen), kan du som klient velge om du ønsker at vi skal utføre oppdraget eller ikke. Om du ikke skulle ønske vår hjelp, så er det ingen forpliktelse til å godta tilbudet.

Kontakt oss under, så avtaler vi en passende tid for en befaring. Denne befaringen er totalt uforpliktende og helt kostnadsfri for deg. 👍

51 21 26 65

Gratis Befaring

Gratis Befaring

Email Oss

Send Oss En Epost

Og hvis du vil at vi skal felle flere trær, så vil vi også gi deg kvantumsrabatt. 👍

Hvis du ønsker å lese mer om hvordan vi foretar en trefelling, hvilke forskjellige metoder vi anvender, vårt fokus på sikkerhet (og mer), så finner du mer informasjon på vår side som er dedikert til trefelling i Stavanger.

Og du finner mer informasjon om priser for trefelling i Stavanger på vår Google side.