Pris  Trepleie

51 21 26 65

Gratis Befaring

Gratis Befaring

Email Oss

Send Oss En Epost

Hvor Mye Koster Trepleie I Stavanger Og Sandnes?

Prisen for trepleie / beskjæring bestemmes i hovedsak av 4 faktorer:

Størrelse på jobben: Jo flere trær som skal pleies og beskjæres (og jo større trærne er), desto høyere vil vanligvis kostnaden bli. 

Treets forfatning: Et eldre eller skrantende tre, eller et tre som er angrepet av sopp eller insekter, kan føre til en mer komplisert jobb og dermed også økt pris.

Potensiell risiko: Hvis grener henger over kraftledninger, eiendom eller tilsvarende og har potensial for å forårsake skade, vil sikkerhetshensyn normalt økes, noe som også kan resultere i en økt kostnad.

Tilgang: Hvis vi har enkel tilgang til treet med utstyr og arbeidere, vil vi normalt kunne utføre jobben raskt og effektivt, noe som vil bidra til å holde prisen nede.

Avhengig av disse faktorene, er dette våre priser for trepleie i Stavanger:

Best Pris Trepleie Stavanger
Trestørrelse Pris (Kr)
Opptil 5 meter 850 – 2800
5 – 10 meter  1050 – 4900 
10 – 15 meter 1750 – 6300
15 – 20 meter 2800 – 7700
20 – 25 meter 4200 – 10500
Over 25 meter 5600 – 14000

Vi vil presisere at hvert oppdrag er unikt, og det kan av den grunn være spesielle omstendigheter som kan påvirke kostnaden. Derfor er prisene over ment å være veiledende.

For å gi deg en eksakt pris for jobben, er det nødvendig at vi kommer på en befaring for å se på treet eller trærne du ønsker hjelp med.

Etter å ha vært på befaring og etter at vi har forstått hva som kreves for å utføre jobben, vil vi gi deg et detaljert skriftlig pristilbud. Tilbudet vil inneholde en prisoversikt, samt en beskrivelse av arbeidet som skal utføres. Vi vil også inkludere nødvendige opplysninger om tidsrammer og annet som er relevant for oppdraget.

Dette vil gi deg en forståelse av hva du kan forvente av oss, før du bestemmer om du vil gå videre med oss som leverandør.

Kontakt oss ​​her, så avtaler vi et passende tidspunkt for en befaring. Vår befaring er helt uforpliktende og helt kostnadsfri. 👍

51 21 26 65

Gratis Befaring

Gratis Befaring

Email Oss

Send Oss En Epost

Og dersom du har flere trær du ønsker hjelp med, vil vi også tilby deg kvantumsrabatt. 👍

Hvis du vil lese mer om hvordan vi utfører trepleie, hvordan vi kan hjelpe deg, vårt fokus på sikkerhet (og mer), så finner du mer informasjon på siden vår om trepleie i Stavanger.

Og du finner mer informasjon om priser for trepleie i Stavanger på vår Google-side.