Stubbefresing

51 21 26 65

Gratis Befaring

Gratis Befaring

Email Oss

Send Oss En Epost

Stubbefresing I Stavanger Og Sandnes

Ønsker du hjelp til å fjerne en trestubbe? 

Vi kan hjelpe deg!

Vi har over 20 års erfaring med fresing av stubber og kan hjelpe deg uansett tresort, størrelse eller tilstand på stubben. 

Og vi forstår at ikke alle ønsker å bruke tid og krefter på å fjerne en trestubbe.  Å grave opp en seig trestubbe med øks og spett er muligens ikke favorittjobben din. 👍

Med vår stubbefreser freser vi vekk en trestubbe kjapt og effektivt. 

Ikke bare det, men..

Vi gjør også jobben:

Trygt

Korrekt

Raskt
Og til den laveste prisen

Kontakt oss så avtaler vi et passende tidspunkt for en befaring for å se på stubben(e). Denne befaringen er uforpliktende og helt gratis for deg. 

51 21 26 65

Gratis Befaring

Gratis Befaring

Email Oss

Send Oss En Epost

Billigst Stubbefresing I Stavanger

Hvorfor Fjerne En Trestubbe?

Det er flere gode grunner for å fjerne en trestubbe:

En trestubbe i hagen eller uteplassen kan se uryddig ut og bidra til en følelse av uorden.

En trestubbe kan være en hindring som gjør hagearbeid og gressklipping mer tidkrevende.

Personer, og spesielt barn som leker, som kan snuble og skade seg på den.

En trestubbe kan ha negativ innvirkning på eiendomsverdien.

Du vil muligens bruke plassen der trestubben står til å plante et tre, en buske eller blomster?

Etter å ha felt et tre kan stubben fortsatt være i live. Røttene kan fortsette å gro, noe som kan potensielt skade eiendom, vannrør og liknende.

Trestubber er ofte en magnet for termitter, biller og andre insekter, og kan bidra til å spre disse til nærliggende hus og bygninger.

Trestubber kan også være et gunstig miljø for vekst av sopp og mugg. Disse kan spre seg til nærliggende bygninger og representere en helsefare for mennesker og kjæledyr.

Fjerning Av Trestubbe I Stavanger

Hvis du ønsker hjelp med å fjerne en eller flere trestubber, ta kontakt med oss! Vårt erfarne team hjelper deg gjerne med stubben din. 

Vi Kan Hjelpe Deg Med Stubbefresing I Stavanger

Når du kontakter oss for hjelp til å fjerne en trestubbe, så er det første vi gjør å avtale en tid for en gratis og uforpliktende befaring for å vurdere stubben.

På denne måten kan vi gi deg en presis kostnad for å gjøre jobben. Ta kontakt med oss under for å avtale en gratis og uforpliktende befaring. 👍

51 21 26 65

Gratis Befaring

Gratis Befaring

Email Oss

Send Oss En Epost

Når vi kommer på befaring, vil vi inspisere trestubben (eller trestubbene) for å bestemme hva slags stubbefreser som er best egnet, og å bestemme beste fremgangsmåte. 

Etter befaringen vil vi gi deg et skriftlig tilbud for jobben. Dette vil inneholde detaljer om arbeidets kostnad, når det skal gjøres, og andre relevante opplysninger 

Normalt kan vi starte arbeidet i løpet av et par dager etter befaringen.

Vår team vil også sørge for å rydde opp etter oss og etterlate eiendommen din i meget god stand etter at jobben er gjort.

Vårt mål er å gjennomføre arbeidet på en så trygg, profesjonell, effektiv og kostnadseffektiv måte for deg som mulig. Vi vil at du vil bli meget fornøyd med resultatet, og derfor også vurdere å kontakte oss igjen for fremtidige prosjekter. 👍

Stubbefjerning I Stavanger

Hvordan Fjerner Vi Trestubber?

Den mest effektive metoden å fjerne en trestubbe på, er ved hjelp av en maskin kjent som en stubbefreser. Denne maskinen er designet for å effektivt og raskt frese vekk trestubber.

Men vi vil også vurdere andre metoder og utstyr som kan være mer passende i din spesielle situasjon.

Hvordan fungerer en stubbefreser?

En stubbefreser er en maskin utstyrt med et roterende fresehjul som er plassert foran på maskinen. Dette fresehjulet er laget av stål og har skarpe tenner. Når det presses mot trestubben maler det stubben til små trefliser.

Vi freser vanligvis trestubben ned til en dybde på ca 30 cm under bakkenivå, men hvis du ønsker at vi skal frese dypere, kan vi gjøre dette også. Vi kan også fjerne større røtter om du skulle ønske dette.

Etter at stubben er fjernet vil det være et stort hull i bakken.

Vanligvis fyller vi hullet med flis fra roten. Og for å produsere en jevn overflate etter stubben, fyller vi de siste ca. 10 centimeterne med det materialet som omgir hullet. Så hvis stubben stod i en plen med gress, så fyller vi de siste ca. 10 centimetrene med jord. På den måten får du en naturlig overflate, og om noen uker vil gress ha grodd og alle spor etter stubben vil være borte. 👍

Men vi kan tilpasse fyllingsmaterialet etter dine spesifikke ønsker. Så hvis du ønsker et annet materiale enn det vi normalt bruker, bare gi oss beskjed, så fyller vi med akkurat det materialet du ønsker.

Og selv om vi benytter oss av avansert og kraftig utstyr, vil vi gjøre vårt ytterste for å fjerne trestubben på en skånsom måte, med minst mulig forstyrrelse av både jordsmonn og omgivelser.

Rimelig Stubbefresing I Stavanger

Hva Er Kostnaden For Stubbefresing I Stavanger?

Våre priser for stubbefjerning vil avhenge av disse faktorene:

Størrelse på trestubben: Det vil ofte ta mer tid og arbeid å fjerne en stor trestubbe sammenlignet med en mindre en.

Tilgang til stubben: Hvis vi har enkel tilgang til trestubben med stubbefreseren vår, så vil det bidra til å redusere kostnaden.

Trestubben’s tilstand: Ettersom en eldre trestubbe vanligvis har begynt å råtne, vil den normalt være mykere og enklere å fjerne. Dette kan bidra til å redusere kostnaden.

Jordskvalitet: Når vi fjerner en trestubbe med en stubbefreser, vil det alltid komme noe jord inn i stubbefreseren. Hvis det er mye småstein i denne jorda, kan det skade fresehjulet. Dette kan føre til noe høyere kostnad.

Tretype: Eik og bjørk er vanligvis hardere enn for eksempel gran. Derfor kan det koste noe mer å frese en trestubbe av eik eller bjørk, sammenlignet med gran.

Røtter: Vil du at vi skal fjerne de største røttene i tillegg? Dette vil normalt føre til en noe høyere kostnad.

Etterarbeid: Vanligvis fyller vi hullet etter trestubben med fliser fra stubben og legger et lag jord på toppen. Hvis du ønsker et annen type etterarbeid, kan dette øke kostnadene.

Billig Stubbefresing I Stavanger

Avhengig av disse faktorene kan prisen variere noe, men dette er våre veiledende priser for stubbefresing:

Diameter Pris (Kr)
Opp til 30 cm 2500
31 – 40 cm 3000
41 – 50 cm 3500
51 – 60 cm 4000
61 – 70 cm 4500
71 – 80 cm 5000
81 – 90 cm 5500
91 – 100 cm 6000
Over 101 cm 6500
Etter at vi har vært på befaring for å se på jobben, vil vi gi deg et konkret pristilbud.

Ta kontakt med oss ​​her, så avtaler vi et passende tidspunkt for en befaring. Vår befaring er uforpliktende og helt kostnadsfri for deg. 👍

51 21 26 65

Gratis Befaring

Gratis Befaring

Email Oss

Send Oss En Epost

Og hvis du skulle du ønske å fjerne mer enn en stubbe, så vil vi også gi deg en kvantumsrabatt. 👍

Du finner mer info om priser for stubbefresing i Stavanger og omegn her

Sikkerhet Kommer Alltid Først

Sikkerhet er vår høyeste prioritet når vi utfører oppdrag. Derfor vurderer vi alltid situasjonen nøye før vi starter med stubbefresing.

Bruk av en stubbefreser på en ukorrekt måte kan potensielt føre til alvorlig skade på eiendom og personer. Derfor benytter vi oss av sikre arbeidsmetoder og velger vår vurdering av den beste fremgangsmåten for å gjøre jobben så effektiv og sikker som mulig.

Dette gjør det mulig for oss å frese trestubber på en forsiktig måte og redusere enhver risiko og fare så mye som mulig.

Våre arbeidere har også ansvars- og personskadeforsikring, og vi bruker nødvendig sikkerhetsutstyr under oppdragene.

Du finner mer informasjon om stubbefresing i Stavanger på vår Google side.