Trenger Du Hjelp Med Trepleie I Randaberg?
Trefelling?
Stubbefresing?
Eller Tomterydding?

Kontakt oss for en gratis og uforpliktende befaring!

Vi har mer enn 20 års erfaring og de laveste prisene!

51 21 26 65

Gratis Befaring

Gratis Befaring

Email Oss

Send Oss En Epost

5.0 Google-anmeldelser

Trefelling, Trepleie Og Mer I Randaberg

Vil du ha hjelp til å felle et tre?

Ønsker du hjelp til å beskjære trær, busker eller hekker?

Har du en trestubbe du vil bli kvitt?

Har du trær eller grener du ønsker frese til treflis?

Trenger du hjelp til å rydde en tomt?

Vil du ha hjelp med vedlikehold av en hage?

Trenger du hjelp med noe annet?

Kontakt oss for en gratis og uforpliktende befaring!

51 21 26 65

Gratis Befaring

Gratis Befaring

Email Oss

Send Oss En Epost

Vi i Stavanger Treservice utfører alle typer tretjenester i Randaberg. Så om du trenger hjelp, så er det bare å kontakte oss!

Her er våre hovedtjenester:

Trefelling I randaberg

Trefelling

Ønsker du hjelp med å felle et tre? Vi har over 20 års erfaring med trefelling i Rogaland. Vi er raske, trygge, profesjonelle og i tilegg har vi de laveste prisene

Trepleie I Stavanger

Trepleie

Har du ett eller flere trær du vil ha beskjært eller pleid? Vi har lang erfaring med pleie av alle typer fruktrær, løvtrær og grantrær. La oss gjøre arbeidet for deg!  

Stubbefresing I Stavanger

Stubbefresing

Har du en trestubbe du vil fjerne? Vi kan frese alle typer trestubber kjapt og skånsomt. Etterpå fyller vi igjen hullet etter stubben slik at du får en flat og fin overflate.

Hekk Trimming I Stavanger

Hekktrimming

Ønsker du hjelp til å trimme eller fjerne en hekk? Vi har mer enn 20 års erfaring med hekker, og kan hjelpe deg med alt av trimming, fjerning og vedlikehold.

Flishugging I Stavanger

Flishugging

Hvis du har grener, trær og annet trevirke du vil kvitte deg med, så kan vi frese det til treflis. Treflisen egner seg fantastisk som organisk dekkbark i blomsterbed.

Tomterydding I Stavanger

Tomterydding

Trenger du hjelp til å rydde en tomt for nybygg eller andre formål? Vi hjelper deg! Vi har lang erfaring, høy komptanse og de beste prisene du finner i Rogaland.

51 21 26 65

Gratis Befaring

Gratis Befaring

Email Oss

Send Oss En Epost

Trefelling, Trepleie Og Andre Tretjenester I Randaberg

Trenger du hjelp til å felle et tre, fjerne en trestubbe eller beskjære et tre i Randaberg, men har du ikke tid eller kunnskap til å gjøre det selv? Eller mangler du kanskje motivasjonen til å ta på deg oppgaven?

Ville det vært praktisk hvis dyktige fagfolk kunne håndtere jobben for deg?

Vi er et team av erfarne og profesjonelle eksperter som er klare til å assistere deg.

Vi tilbyr et bredt utvalg av tjenester, inkludert trefelling, stubbefresing, beskjæring, flishugging, rydding av tomter og mer.

Enten du er en privatperson, bedrift, kommune eller offentlig institusjon, så kan vi hjelpe deg. Vi utfører oppdrag av enhver størrelse.

Vi har også et partnerskap med Grønne Hjerter AS som gjør oss i stand til å betjene et bredt spekter av kunder på en svært effektiv, profesjonell og trygg måte. Og til konkurransedyktige priser. 👍

Sammen har vi over 20 års erfaring med tretjenester. Vi har håndtert og gjennomført nesten enhver type oppdrag, og ingen utfordring er for stor for oss.

Før du benytter våre tjenester, ønsker vi å understreke en essensiell faktor:

Sikkerhet er alltid vår fremste prioritet når vi utfører oppdrag. Dette skyldes at oppgavene vi tar på oss ofte innebærer visse risikoelementer. Et tre kan veie flere tonn og må håndteres på korrekt vis for å unngå potensiell skade. Vi benytter også motorsager, stubbefresere og annet tungt maskineri som kan utgjøre en risiko hvis de ikke brukes riktig.

Derfor har vi etablert strenge interne sikkerhetsprosedyrer, og vi streber alltid etter å minimere enhver form for risiko så mye som mulig.

Våre fagfolk har også gjennomgått grundig opplæring innen treservice, og de innehar alle nødvendige sertifiseringer og godkjenninger for å utføre tretjenester. Dette betyr at vi besitter den faglige kompetansen og de kvalifikasjonene som kreves for å håndtere oppgavene på en trygg og profesjonell måte.

Når du velger oss, kan du være trygg på at vi tar alle nødvendige forholdsregler for å sikre din egen sikkerhet og trygghet, samt sikkerheten til andre involverte parter.

I Stavanger Treservice er vi sterkt engasjert i miljøvern. Vi har stor respekt for vårt nærmiljø og det økosystemet vi er en del av. Som en del av vårt ansvar for miljøet, tar vi spesielle hensyn i vår daglige drift.

Vi legger vekt på å implementere bærekraftige løsninger og redusere vår påvirkning på naturen i Randaberg. Når det er mulig og hensiktsmessig, jobber vi aktivt med å donere, resirkulere eller gjenbruke alt avfall som oppstår i forbindelse med våre tjenester. Vi erkjenner betydningen av å bevare ressursene og minimere mengden avfall som havner på fyllinger.

Gjennom vår miljøbevisste tilnærming ønsker vi å bidra til å opprettholde et sunt og bærekraftig miljø for kommende generasjoner. Vi tar vårt miljøansvar på alvor og gjør alt vi kan for å begrense vår påvirkning på naturen.

51 21 26 65

Gratis Befaring

Gratis Befaring

Email Oss

Send Oss En Epost

Hvorfor Bør Du Velge Stavanger Treservice?

Vi tilbyr et bredt spekter av tretjenester.

Vi har mer enn 20 års fartstid i faget.

Vi kommer på 100% gratis og uforpliktende befaring.
Sikkerhet er alltid vår topp prioritet. Vi innehar også alt av nødvendige ansvarsforsikringer.
Vi gjør alltid vårt ytterste for å levere den beste kvaliteten.
Vi jobber kjapt og effektivt.

Våre priser er blant de beste du finner i Randaberg.

Vi gir deg prisgaranti: Du betaler oss kun etter at oppdraget er fullført i henhold til avtalt kontrakt.
Vi behandler eiendommen din med respekt og omhu.

Vi prøver å være så miljøbevisste som mulig.

Kontakt oss i dag – så snakkes vi!