Trenger Du Hjelp Med Trefelling I Sandnes?
Trepleie?
Stubbefresing?
Eller Hekktrimming?

Vi tilbyr gratis og uforpliktende befaring!

Vi er trygge, profesjonelle og kjappe + vi har de laveste prisene!

51 21 26 65

Gratis Befaring

Gratis Befaring

Email Oss

Send Oss En Epost

5.0 Google-anmeldelser

Vi Utfører Trefelling, Trepleie Og Mer I Sandnes

Ønsker du hjelp til å felle et tre?

Trenger du hjelp til å trimme trær, busker eller hekker?

Vil du ha hjelp til å fjerne en trestubbe?

Har du grener og annet trevirke du vil frese til treflis?

Vil du ha profesjonell hjelp til å rydde en tomt?

Ønsker du hjelp med å vedlikeholde en hage?

Trenger du hjelp med noe annet?

Kontakt oss i dag for en gratis befaring!

51 21 26 65

Gratis Befaring

Gratis Befaring

Email Oss

Send Oss En Epost

Vi i Stavanger Treservice utfører alt av tretjenester i Sandnes, så hvis du trenger hjelp – ring eller send oss en epost!

Her finner du våre hovedtjenester:

Trefelling I Sandnes

Trefelling

Trenger du hjelp til å felle et tre? Trefelling kan være tungt arbeid og risikofylt. Vi er profesjonelle og kan felle treet for deg! Vi har over 20 års erfaring og de beste prisene

Trepleie I Stavanger

Trepleie

Ønsker du ha hjelp med beskjæring og pleie av trær? Vi har pleid flere tusen trær de siste 20 åra. Vi er erfarne, trygge og raske. La oss gjøre arbeidet for deg!  

Stubbefresing I Stavanger

Stubbefresing

Har du en trestubbe du ønsker å fjerne? Vi kan frese den kjapt vekk for deg. Deretter fyller vi hullet fra stubben med treflis fra stubben og et lag av jord på toppen.

Hekk Trimming I Stavanger

Hekktrimming

Trenger du hjelp til trimming eller fjerning av en hekk? Vår ekspertise omfatter alle typer hekker, og vi står klare til å bistå med alt fra trimming til fjerning og vedlikehold.

Flishugging I Stavanger

Flishugging

Vil du kvitte deg med grener, trær eller annet trevirke? En enkel og rimelig løsning er å frese det til flis. Denne treflisen er ypperlig som organisk dekkbark.

Tomterydding I Stavanger

Tomterydding

Ønsker du å rydde en tomt for vegetasjon? Vil du ha hjelp? Vi rydder alle typer tomter for nybygg og andre formål. Vi har over 20 års erfaring og de beste prisene.

51 21 26 65

Gratis Befaring

Gratis Befaring

Email Oss

Send Oss En Epost

Trefelling, Trepleie Og Andre Tretjenester I Sandnes

Vil du felle et tre, fjerne en trestubbe eller beskjære et tre, men har du ikke tid eller kunnskap til å gjøre det selv? Eller har du kanskje ikke den store motivasjonen for å ta tak i oppgaven?

Ville det ikke vært praktisk om dyktige fagfolk kunne ta seg av jobben for deg?

Vi er et team av erfarne og profesjonelle fagfolk som er klare til å hjelpe deg med alt av tretjenster i Sandnes. Ikke nøl med å kontakte oss!

Vi tilbyr en rekke tjenester, inkludert trefelling, stubbefresing, beskjæring, flishugging, tomterydding og mer.

Uansett om du er en privatperson, bedrift, kommune eller offentlig institusjon, så kan vi bistå deg. Vi tar på oss oppdrag av alle størrelser.

Vi har også et strategisk samarbeid med Grønne Hjerter AS som gjør at vi kan betjene alle typer kunder på en svært effektiv, profesjonell og trygg måte. Og til en svært konkurransedyktig pris. 👍

Sammen har vi over 20 års erfaring innen tretjenester. Vi har utført praktisk talt alle typer oppdrag, og ingen utfordring er for stor for oss.

Før du engasjerer oss, ønsker vi å understreke en viktig faktor:

Sikkerhet er alltid vår høyeste prioritet når vi utfører oppdrag. Dette skyldes at de oppgavene vi påtar oss ofte innebærer visse risikoelementer. Et tre kan veie flere tonn og må håndteres på riktig vis for å unngå potensiell skade. Vi benytter også motorsager, stubbefresere og tungt maskineri som kan utgjøre en risiko hvis de ikke brukes korrekt.

Av denne grunn har vi implementert strenge interne sikkerhetsprosedyrer, og vi streber alltid etter å redusere enhver form for risiko til et minimum.

Våre fagfolk har også gjennomgått profesjonell opplæring innen treservice, og de har alle nødvendige sertifiseringer og godkjenninger for å utføre tretjenester. Dette betyr at vi besitter den faglige kompetansen og de kvalifikasjonene som er nødvendige for å håndtere oppgavene på en sikker og profesjonell måte.

Når du velger oss, kan du være trygg på at vi tar alle nødvendige forholdsregler for å sikre din egen sikkerhet og trygghet, samt sikkerheten til andre involverte parter.

I Stavanger Treservice er vi også sterkt engasjert i miljøvern. Vi har stor respekt for våre omgivelser og det miljøet vi lever og jobber i. Som en del av vår forpliktelse til miljøet, tar vi spesielle hensyn i vårt daglige arbeid.

Vi legger vekt på å implementere bærekraftige løsninger og redusere vår påvirkning på naturen. Når det er mulig og praktisk, prøver å gjenbruke, resirkulere eller donere alt avfall som oppstår i forbindelse med våre tjenester. Vi anerkjenner betydningen av å bevare ressurser og minimere mengden avfall som havner på deponi.

Gjennom vår miljøbevisste tilnærming ønsker vi å bidra til å opprettholde et sunt og bærekraftig miljø for kommende generasjoner i Sandnes. Vi tar vårt miljøansvar på alvor og strekker oss langt for å begrense vår innvirkning på naturen.

51 21 26 65

Gratis Befaring

Gratis Befaring

Email Oss

Send Oss En Epost

Hvorfor Velge Stavanger Treservice?

Vi utfører et bredt spekter av tretjenester.

Vi har mer enn 20 års fartstid i bransjen.

Vi kommer på gratis og uforpliktende befaring.
Sikkerhet er alltid vår fremste prioritet. Vi har også alt av nødvendige ansvarsforsikringer.
Vi gjør alltid vårt beste for å levere enestående kvalitet.
Vi jobber hurtig og effektivt.

Våre priser er blant de mest konkurransedyktige i Sandnes.

Vi har prisgaranti: Du betaler oss kun når arbeidet er fullført i henhold til avtalt kontrakt.
Vi behandler eiendommen din som om den var vår.

Vi er miljøbevisste.

Kontakt oss i dag – så snakkes vi!