Trenger Du Hjelp Med Trefelling På Sola?
Trepleie?
Stubbefresing?
Eller Tomterydding?

Vi tilbyr 100% gratis og uforpliktende befaring!

Vi har over 20 års erfaring og de beste prisene på Sola!

51 21 26 65

Gratis Befaring

Gratis Befaring

Email Oss

Send Oss En Epost

5.0 Google-anmeldelser

Trefelling, Trepleie Og Mer På Sola

Vil du ha hjelp til å beskjære trær, busker eller hekker?

Trenger du hjelp til å felle et tre?

Ønsker du å få fjernet en trestubbe?

Vil du ha hjelp til å frese trær eller grener til treflis?

Har du en tomt du vil ha ryddet for vegetasjon?

Ønsker du hjelp med stell og vedlikehold av en hage?

Er det noe annet du trenger hjelp med?

Kontakt oss i dag for en gratis og uforpliktende befaring!

51 21 26 65

Gratis Befaring

Gratis Befaring

Email Oss

Send Oss En Epost

Vi i Stavanger Treservice utfører alle typer tretjenester på Sola. Hvis du har behov for hjelp, så er det bare å kontakte oss!

Her er våre hovedtjenester:

Trefelling I sola

Trefelling

Trenger du hjelp til å felle et tre? Vi har mer enn 2o års erfaring med trefelling i Rogaland. Vi er effektive, sikre, erfarne og i tillegg har vi meget konkurransedyktige priser.

Trepleie I Stavanger

Trepleie

Vil du ha hjelp til å beskjære trær? Kontakt oss så gjør vi jobben for deg! Vi kan beskjære og pleie alle typer trær enten det er en periodisk beskjæring eller for annet formål.  

Stubbefresing I Stavanger

Stubbefresing

Ønsker du å fjerne en trestubbe? Vi kan raskt og skånsomt frese bort alle typer trestubber. Etterpå vil vi fylle igjen hullet etter stubben, slik at du får en jevn og pen overflate.

Hekk Trimming I Stavanger

Hekktrimming

Trenger du hjelp med å trimme eller fjerne en hekk? Vi har over 20 års erfaring med hekker og kan bistå deg med alt fra trimming til fjerning og vedlikehold.

Flishugging I Stavanger

Flishugging

Dersom du ønsker å bli kvitt grener, trær eller annet trevirke, kan vi frese dette til treflis. Treflisen er utmerket som organisk dekkbark for blomsterbed og gangstier.

Tomterydding I Stavanger

Tomterydding

Har du behov for å rydde en tomt for nybygg eller andre formål? Vi står til tjeneste! Vi har omfattende erfaring, høy kompetanse og meget konkurransedyktige priser.

51 21 26 65

Gratis Befaring

Gratis Befaring

Email Oss

Send Oss En Epost

Trefelling, Trepleie Og Andre Tretjenester På Sola

Ønsker du å felle et tre, fjerne en trestubbe eller beskjære et tre på Sola, men mangler du tid eller kunnskap til å gjøre det selv? Eller har du kanskje ikke den nødvendige motivasjonen for å ta på deg oppgaven?

Ville det vært praktisk om kompetente fagpersoner kunne håndtere oppgaven for deg?

Vi er et team av erfarne og profesjonelle fagfolk som står klare til å bistå deg.

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert trefelling, stubbefresing, beskjæring, flishugging, tomterydding og mer.

Uansett om du er en privatperson, bedrift, kommune eller offentlig institusjon, er vi her for å hjelpe deg. Vi tar imot oppdrag av alle størrelser.

Vi har også et partnerskap med Grønne Hjerter AS som gjør oss i stand til å betjene alle typer kunder på en svært effektiv, profesjonell og sikker måte. Og til en svært konkurransedyktig pris. 👍

Sammen har vi over 20 års erfaring innen tretjenester. Vi har utført og håndtert praktisk talt alle typer oppdrag, og ingen utfordring er for stor for oss.

Før du engasjerer oss, ønsker vi å fremheve en viktig faktor:

Sikkerhet er alltid vår høyeste prioritet når vi utfører oppdrag. Dette skyldes at de oppgavene vi påtar oss ofte innebærer visse risikoelementer. Et tre kan veie flere tonn og må håndteres korrekt for å unngå potensiell skade. Vi bruker også motorsager, stubbefresere og tungt maskineri som kan utgjøre en risiko hvis de ikke brukes på riktig måte.

Derfor har vi etablert strenge interne sikkerhetsprosedyrer, og vi streber alltid etter å minimere enhver form for risiko så mye som mulig.

Våre fagpersoner har også gjennomgått profesjonell opplæring innenfor treservice, og de har alle nødvendige sertifiseringer og godkjenninger for å utføre tretjenester. Dette betyr at vi har den faglige kompetansen og de kvalifikasjonene som kreves for å håndtere oppgavene på en trygg og profesjonell måte.

Når du velger oss, kan du være trygg på at vi tar alle nødvendige forholdsregler for å sikre din egen sikkerhet og trygghet, samt sikkerheten til andre involverte parter.

I Stavanger Treservice er vi også sterkt engasjert i miljøvern. Vi har stor respekt for våre omgivelser og det miljøet vi lever og arbeider i. Som en del av vår forpliktelse til miljøet, tar vi spesielle hensyn i vår daglige virksomhet.

Vi legger vekt på å implementere bærekraftige løsninger og redusere vår påvirkning på naturen. Når det er mulig og hensiktsmessig, vil vi donere, resirkulere eller gjenbruke alt avfall som oppstår i forbindelse med våre tjenester. Vi erkjenner viktigheten av å bevare ressurser og minimere mengden avfall som ender opp på deponi.

Gjennom vår miljøbevisste tilnærming ønsker vi å bidra til å opprettholde et sunt og bærekraftig miljø for kommende generasjoner på Sola. Vi tar vårt miljøansvar på alvor og gjør vårt ytterste for å begrense vår påvirkning på naturen.

51 21 26 65

Gratis Befaring

Gratis Befaring

Email Oss

Send Oss En Epost

Hvorfor Velge Stavanger Treservice?

Vi utfører alle typer tretjenester.

Vi har over 20 års fartstid.

Vi tilbyr gratis og uforpliktende befaring.
Vår fremste prioritet er alltid sikkerhet. Vi er også fullt ansvarsforsikret.

Vi gjør alltid vårt beste for å levere topp kvalitet.

Vi jobber hurtig og effektivt.
Våre priser er blant de beste på Sola.
Vi tilbyr prisgaranti: Du betaler kun etter at arbeidet er ferdigstilt i samsvar med den avtalte kontrakten.
Vi behandler eiendommen din med total respekt.

Vi resirkulerer og tar miljøet på alvor.

Kontakt oss i dag – så snakkes vi!